شکست استارتاپ با 7 دروغ بزرگ

دلایل شکست استارتاپ
4.7
(9)

این دروغ ها باعث شکست استارتاپ ها می شوند:

دروغ شماره 1: لازم نیست در زمینه استارتاپ خود متخصص باشید

بالا بردن تابلوی یک کسب و کار، خیلی ساده است ولی بالا نگهداشتن آن بسیار دشوار است. هیچ کسب و کاری را ندیده ام که مالک آن صرفا بدلیل علاقه به آن شغل، موفق شده باشد. شما نمی توانید بدلیل علاقه به غذا خوردن، رستوران باز کنید. برای راه اندازی هر کسب و کار، علاوه بر علاقه، باید تخصص هم داشته باشید در غیر اینصورت برای بدست آوردن تجربیات پیش پا افتاده، باید هزینه های گزاف پرداخت کنید. یکی از دلایل مهم شکست استارتاپ ها، نداشتن تخصص در راه اندازی کسب و کار است.

 

من حمیده نجاران هستم. مترجم، مربی و مدرس دوره های کارآفرینی و توسعه فردی
به شما کمک می‌کنم تا با یادگیری اصول مدیریت و کارآفرینی، زندگی شخصی و کسب و کار بهتری داشته باشید.

 

دروغ شماره 2: برای راه اندازی یک استارتاپ به پول نیاز ندارید

سقوط استارتاپ

پول راه اندازی کسب و کار شما، ابتدا از منابع شخصی شما تامین می شود. برای شروع یک کسب و کار نیاز به پشتوانه مالی قوی دارید. بسته به نوع کسب و کار خود، بودجه ای را برای هزینه های کاری و شخصی برای سال اول در نظر بگیرید. حتما یک حساب پس انداز اضطراری داشته باشید تا در بحران ها استفاده کنید. به طور متوسط ​​12 تا 18 ماه طول می کشد تا یک استارتاپ شکست بخورد، بنابراین پول کافی برای پوشش هزینه های کسب و کار و شخصی برای یک یا دو سال داشته باشید.

این مطلب را هم بخوانید:  7 دلیل استخدام کارمند مسلط به زبان خارجی

دروغ شماره 3: هنوز زمان مناسب برای شروع استارتاپ نرسیده

واقعیت این است که هیچ زمان مشخصی برای شروع استارتاپ وجود ندارد. بهانه گیرها همیشه بهانه ای برای شروع نکردن دارند. آنها معتقدند هنوز زمان مناسب نرسیده است در صورتیکه زمان مناسب بسته به خواست شما ایجاد می شود. بهانه های موجود در ذهن خودتان را نادیده بگیرید و شروع کنید و کم کم با مواجهه با هر مشکلی راه حل آنرا جستجو کنید و به مسیر خود ادامه دهید. یکی دیگر از عوامل شکست استارتاپ ها دیر یا بی موقع شروع کردن است.

دروغ شماره 4: برای شروع یک استارتاپ باید شغل خود را رها کنید

ترک شغل برای شروع استارتاپ

نیازی نیست شغل اصلی خود را رها کنید بلکه بعنوان شغل دوم وارد کسب و کار مورد علاقه خود شوید.  پس از اینکه به درآمد مناسب رسیدید و تخصص کافی برای راه اندازی استارتاپ خود را بدست آوردید، از شغل اول و دوم خارج شوید و کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

کار کردن برای دیگران و بعنوان شغل دوم، حتی اگر رایگان باشد، همان هزینه متخصص شدن است که از شکست استارتاپ شما در آینده جلوگیری می کند.

دروغ شماره 5: برای شکست نخوردن استارتاپ ،تنها چیزی که نیاز دارید علاقه است

اگر تنها چیزی که نیاز دارید یک آرزو یا علاقه برای راه اندازی یک کسب و کار است، پس هر کسی آن را دارد ولی اکثر این علاقه های بدون برنامه ریزی و تفکر به شکست استارتاپ ها منجر خواهد شد. بله، مهم است کاری را که انجام می دهید از آن لذت ببرید، اما باید مطمئن شوید که علاقه شما منجر به سود شود بعبارتی موفقیت شما به طرح کسب و کار و توانایی شما در شناسایی مشتری و فروش دائمی بستگی دارد.

این مطلب را هم بخوانید:  تعریف سواد از نگاه سازمان یونسکو 📌 آپدیت شد

دروغ شماره 6: هزینه بازاریابی استارتاپ زیاد است

بسیاری از کارآفرینان این اشتباه را مرتکب می شوند که کسب و کار خود را بازاریابی نمی کنند. آنها فکر می کنند که این کار بسیار پیچیده یا پرهزینه است. حقیقت این است که تاکتیک های بازاریابی زیادی وجود دارد که می توانید خودتان انجام دهید. تاکتیک هایی مانند وبلاگ نویسی، استفاده از رسانه های اجتماعی یا بازاریابی ایمیلی. بسیاری از این ابزارها حتی رایگان هستند. بازاریابی صحیح باعث پیشگیری از شکست استارتاپ می شود.

دروغ شماره 7: همه چیز را در مورد شروع استارتاپ خودم بلدم

هنگامی که کسب و کار خود را راه اندازی می کنید، احتمالاً هر کتاب، وبلاگ و مجله ای را در مورد راه اندازی کسب و کار خود خوانده اید. ولی آیا کارتان تمام شده است؟ خیر، شما باید به یادگیری ادامه دهید، زیرا همیشه اطلاعات جدیدی وجود دارند که شما از آنها بی اطلاع هستید و این اطلاعات را علاوه بر موارد یادگیری فوق باید از طریق کلاس های آموزشی و یا فیلمهای آموزشی یاد بگیرید. آموزش مداوم باعث به تعویق افتادن شکست استارتاپ می شود.

مهم نیست چه استارتاپ یا کسب و کاری را راه اندازی می کنید. مهم این است که آنرا بلد باشید و راه های برون رفت از مشکلات آتی را بدانید. فقط به یاد داشته باشید که برای رشد کسب و کارتان باید خودتان را رشد دهید. کسب و کارها دائما در حال تغییر و دگرگون شدن هستند. تنها کسانی باقی می مانند که سوار بر موج تغییرات شوند، انعطاف پذیر باشند و مدام کسب و کار خودشان را با تغییرات آپدیت نمایند.

این مطلب را هم بخوانید:  رفتار دلسرد کننده مدیران | 5 رفتاری که باید تغییر کنند

میانگین امتیاز : 4.7 / 5. تعداد آرا : 9

4 thoughts on “شکست استارتاپ با 7 دروغ بزرگ

  1. رضا مداحی says:

    سلام خانم نجاران خسته نباشید
    من چند سال قبل یک استارتاپ فروش میوه آنلاین راه اندازی کردم که بدلیل ندانستن همین چند نکته که ذکر کردید شکست سختی خوردم و تمام داراییم رو از دست دادم. امیدوارم دیگران درس بگیرند.
    ممنون

    • حمیده نجاران says:

      سلام
      من هم امیدوارم ولی به یاد داشته باشید برای موفقیت باید از گذشته ها درس گرفت

    • حمیده نجاران says:

      سلام خانم شادیان ممنون از اینکه این سایت را دنبال می کنید.
      موفق و ثروتمند باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *