آیا می دانید پولسازترین صنعت در جهان چیست؟ شاید پاسخ شما صنعت هوانوردی، IT یا تکنولوژی باشد، اما اینطور نیست. به گزارش مجله FORBES مهم ترین صنعت در جهان، صنعت غذا است و به همین دلیل ایده های پولساز صنعت غذا بسیار زیاد هستند.
صنایع غذایی از کوچکترین تا بزرگترین نوع خود، همیشه و در سراسر دنیا، جزو پردرآمدترین صنایع قرار داشتهاند. اگر قصد ورود به این صنعت را دارید و یا قصد گسترش کسب و کار مرتبط با صنعت غذا را دارید باید یک خبر خوش را به شما بدهم.
خبر خوش این است که اگر ایده های خلاقانه و خوبی برای ورود به صنعت غذا دارید، این صنعت جزو 10 کسب و کار پولساز دنیاست. این حوزه جذاب از کسب و کار، با اشتها و ذوق غذاخوردن مردم سر و کار دارد، به همین علت هرگز از رونق نمی افتد و همیشه مشتریهای خود را خواهد داشت.
در این مقاله به معرفی جدیدترین ایده های پولساز صنعت غذا در ایران و جهان می پردازیم.
بنظر شما چرا صنعت غذا جزو مهمترین و اساسی ترین صنایع جهان است؟
دلایل زیادی برای این ادعا وجود دارد ولی از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- هیچ موجود زنده ای نمی تواند بدون غذا برای مدت زیادی زنده بماند.
- از زمان بوجود آمدن بشر، غذا وجود داشته است و دائما در حال تکامل است.
- قدمت این صنعت به تازه واردها درس های زیادی از موفقیت ها و شکست ها می دهد.
- صنعت غذا بدون انتهاست و همیشه راهی برای تغییر و نوآوری وجود دارد.
- ایده های پولساز زیادی در صنعت غذا وجود دارد.
- ورود به صنعت غذا مختص گروه یا کارخانه یا … خاصی نمی باشد. هر فردی به تنهایی می تواند یک ایده را پیدا کند، آنرا پرورش دهد و وارد این بازار پر از ایده های پولساز شود و اصطلاحا پول پارو کند.
به احترام کارآفرینان و زحمت کشان صنایع غذایی ایران، نوشته زیر را با سخنی ارزشمند از مرحوم شاهرخ ظهیری، کارآفرین و موسس صنایع غذایی مهرام آغاز می کنم.
اگر یک روز بخواهد دنیا به آخر برسد، آخرین صنعتی که درب آن را خواهند بست، مطمئنا صنعت غذا خواهد بود.
مرحوم شاهرخ ظهیری، کارآفرین و موسس صنایع غذایی مهرام
1- رستوران و فست فود سلف سرویس:
رستورانها و انواع فست فودهای سلف سرویس یکی از رایجترین ایدهها در زمینه کسب و کار صنایع غذایی هستند. مردم همیشه دوست دارند غذا به انتخاب خودشان باشد و از انتخاب کردن بین گزینههای موجود لذت میبرند.
2- تولید یا فروش محصولات ارگانیک:
با توجه به وضعیت معیشتی قشر متوسط به پایین، اگر قصد افتتاح فروشگاه محصولات ارگانیک را دارید به وضعیت مالی خریداران و محدوده زندگی آنها توجه خاص داشته باشید زیرا قیمت خوراکیهای ارگانیک از غیرارگانیکها بیشتر است. با افزایش آگاهی مردم در مورد سلامتی و زندگی سالم، افراد تمایل بیشتری به استفاده از خوراکیهای ارگانیک نشان میدهند.
3- بستهبندی آب آشامیدنی، یکی دیگر از ایده های پولساز صنعت غذا:
دلیل پولساز بودن این کسب و کار روشن است، کیفیت آب شُرب کاهش یافته است بنابراین وابستگی مردم به آب آشامیدنی بستهبندی بیشتر شده است. امروزه نوشیدن آبهای آشامیدنی بستهبندی نشانهی ثروتمند بودن افراد نیست، بلکه به یک ضرورت تبدیل شده است.
4- ایده پولساز تولید ماست میوهای:
اگر به ذائقههای خاص توجه کرده و به ساخت طعمهای جدید بپردازید؛ تولید ماست میوهای و طعمدار، به صنعت غذایی پرسودی بدل خواهد شد. هماکنون نیز چنین ماستهایی در بازار صنایع غذایی موجود هستند، اما به نظر میرسد که هنوز به اندازه کافی در این حوزه فعالیت نشده است.
5- سرآشپز اختصاصی:
اگر به آشپزی علاقه دارید و از آن لذت می برید، یکی دیگر از ایده های پولساز در صنعت غذا همین شغل است. بسیاری از افراد سرشناس و پولدار که علاقه ای به آشپزی ندارند و یا فرصت آشپزی ندارند، بسیار علاقه مند هستند تا یک فرد خبره، مسئولیت این کار را به عهده داشته باشد.
6- تهیه و تولید دمنوش های گیاهی کیسه ای از ایده های پولساز صنعت غذا:
زندگی ماشینی مردم و علاقه به تجربه کردن چیزهای جدید و در دسترس، این فرصت را به کارآفرینان باهوش داده است که برای اقشار مختلف از جمله کارمندان، ورزشکاران، مغازه دارها، مسافران هواپیما، … انواع دمنوش های کیسه ای با طعم های ترکیبی تهیه کنند و بفروشند.
7- فروش آنلاین میوه و سبزیجات:
ابتدا برنامه ریزی برای نوع ارسال را انجام دهید و سپس کار را استارت بزنید.
8- تولید نان فانتزی و دیگر ایده های پولساز صنعت غذا:
تولید نان فانتزی نیز در نوع خود، مشتریهای ثابت داشته و سرمایه اولیه آن نیز در محدوده متعادلی قرار دارد. با تهیه نانهای مرغوب و بسته بندی سالم و بهداشتی، میتوانید به غیر از منطقه محلی خود، به مناطق دیگری نیز تحویل داشته باشید.
9- مشاور تغذیه آنلاین، صنعت غذا را پولساز کرده است:
به افراد رژیم غذایی بدهید تا بتوانند سالم تر زندگی کنند.
10- آبمیوه و بستنی فروشی پولساز و جزو بهترین ایده ها:
آبمیوه های ترکیبی و بستنی های قیفی بیشترین مشتری را دارند. ماست بستنی نوعی از بستنی است که بر پایه پودر ماست تهیه می شود و بخاطر خواصی که دارد بسیار پرطرفدار شده است.
11- ایده پولساز تهیه و فروش انواع دسر:
انواع دسر شامل انواع کیک، شیرینی، بستنی، کلوچه، پای، ژله، حلوا، … را تهیه و در فروشگاه ها و یا آنلاین بفروش برسانید.
12- برگزاری کلاس آشپزی:
13- کافی شاپ:
در دهه گذشته، صنعت کافیشاپ به سرعت گسترش پیدا کرد. کارآفرینی که علاقه و استعداد کافی درباره قهوه داشته باشد میتواند با سرمایهگذاری قابل توجه در این مورد یک کسب و کار راه بیاندازد. کافی شاپ بهعنوان یک مکان ثالث، غیر از محل کار و منزل، برای استراحت و آرامش به حساب میآید. کسب و کار کافی شاپ یکی از بهترین روشهایی است که میتوانید علاقهتان به قهوه را به پول نزدیک کنید.
14- غذای خانگی جزو ایده های پولساز فردی در صنعت غذا است:
از مشتریان سفارش بگیرید و برای مجالس و دورهمی هایشان غذا بپزید.
15- تولید و فرآوری میوه خشک:
میوه خشک از خوردنی های لوکس و بسیار پرطرفدار به حساب آمده و همواره بازار خود را دارد.
16:فراوری کمپوت میوه از ایده های پولساز صنعت غذا است:
میوه ها را از منبع ارزان قیمت خریداری نموده و تحت فرآیند پخت و تبدیل به کمپوت قرار دهید.
17- لبنیات سنتی ایده پولساز پرفروش در صنعت غذا:
در بیشتر محله ها، مغازه های لبنیات سنتی را می بینیم که همواره پرسود و پر از مشتری هستند و دلیل اصلی این است که مردم کمتر تمایل به محصولات کارخانه ای با مواد نگهدارنده دارند.
18- تولید و طراحی و بسته بندی شکلات های خاص:
برای مجالس، مناسبتها، جشن ها، … سفارش شکلات بگیرید و بر اساس خواسته مشتری شکلات های خاص تولید کنید.
19-فروش غذاهای محلی:
کسبوکار غذای محلی یک تجارت معمول دیگر برای فروش مواد غذایی و یکی از ایده های پولساز است. اگر به دنبال کسب یک کسبوکار ساده اما به شدت پر رونق هستید، باید فروش غذاهای محلی را در نظر بگیرید. این در واقع یک کسبوکار سودآور است و اگر میخواهید بهترین نتیجه را از این نوع کسب وکار بگیرید، غذای محلی را در اطراف یک سینما، استادیوم فوتبال، مرکز ورزشی و مراکز رویدادها به فروش برسانید.
20-بسته های غذایی سالم برای بچه ها:
با توجه به زندگی پرمشغله و مسئولیت های سنگین والدین، آماده سازی غذا برای مدارس یا مهد کودک بچه ها، سخت و زمان بر به نظر می رسد. ایده تهیه بسته های غذایی سالم برای بچه ها، در این شرایط یکی از ایده های پولساز صنعت غذا به شمار می رود. در صورتی که خلاقیت و ایده های بکری برای خلق بسته های غذایی جذاب و سالم داشته باشید، فروش بسیار خوبی را به همراه سودآوری کامل تجربه می کنید.
نتیجه گیری:
از هزاران سال قبل تا هزاران سال بعد، صنعت غذا بوده و خواهد بود. افراد باهوش از این فرصت استفاده می کنند و برای خود کسب و کار بر پایه غذا طراحی می کنند. نوآوری در این صنعت حرف اول را می زند. تولید و فروش غذا به روشی که هزاران نفر قبل از شما انجام داده اند منجر به شکست شما خواهد شد. اگر برای شروع این کسب و کار آماده شده ای، ابتدا آمادگی های زیر را داشته باش:
-
- سرمایه کافی
- نیروی کار ماهر
- محل کسب مناسب
- مواد اولیه خوب
- قیمت مناسب
- نیروهای لجستیک به تعداد لازم
- …
گردآوری و ترجمه : حمیده نجاران مدیر سایت kasbokarmag.ir
سلام تو مشهد یک دیزی سرا هست که فروش آنلاین داره و دیزی سنگی رو با تمام مخلفاتش بصورت پک شده واسه مشتری میفرسته. از همین روش ارسال کردن غذا میلیاردر شده. گاهی اوقات نیازنیست کارتو عوض کنی باید روشتو عوض کنی.
سلام
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
سلام اگر درآمد حاصل از درست کردن ترشی را هم اضافی می کردید کاملتر میشد.?
سلام ممنون از شما دوست عزیزم
چه خوب می شد اگر راجع به علائق خودتون مطلب بدید تا به نام خودتون توی سایت منتشر کنم.
اگر دانشی دارید آنرا منتشر کنید تا دیگران هم سود ببرند.
موفق باشید
وقتتون بخیر توضیحاتی که دادید عالی بود مچکرممم
از دیدگاه شما سپاسگزارم.
موفق باشید.